Yazdığınız şeylere bir cevap verecek olsaydım, yazdığınızı yazardım, ama... Evinizde iki kediyi seviyorsunuz. Sokaktaki hayvanların canı önemli değil ama? Onlar ormanda aç kalıp, çeteleşsin ve ölsünler. Siz de zarar veriyor, diye burada iki kelime konuşun. Sahi kedilerinize, hangi mamayı alıyorsunuz, tüylerini hangi veterinerde kestiriyorsunuz. Haaa, sokaktaki canlılar ölsün. Önemli değil.
Mesajınızı görünce bu çok bilmiş cahilliğinize kahkaha attım hocam teşekkürler beni güldürdüğünüz için

Çok biliyorsunuz değil mi benim hayatımı, evimde beslediğim 2 tane kediden haberiniz var, dağın başında yaşadığımdan haberiniz olduğu için ne beslediğim köpekler ve de beslediğim köpeklere düşman olan saldırgan köpek grubundan haberiniz var

Hayatıma o kadar hakimsiniz ki bu şekilde bir yargıda bulunabiliyorsunuz. Evinizde rahat rahat otururken belki 40 yılın başı 1 köpek görüp besleyince, kapınızın önündeki kediye migros tan mama alıp su verdiğinizde, şu kediye köpeğe araba çarpmış yuva arıyoruz diye instagram da story atınca hayvan sever olmuyorsunuz belirtmek isterim.