Merhaba,
Hazirda kendi isim icin kullanidigim bir websitem var.
Websitesi yeni kuruldu ve tamamen Ingilizce.
Ben icerik girme ve yazilari duzenleme islerini kendim hallettim.
Simdi profesyonel yardima ihtiyacim var.
Yakinda profesyonel SEO calismasina baslayacagiz.
Website adresim :
www.whiteinred.com ( Eger websitesi paylasimi yasak ise kaldirabilirim )
Website Temasi:
https://promosys.cwsthemes.com/ - Envato
Websitesi ve isimden bahsedeyim: Websitesi genel olarak renkli, canli, hareketli ve creative bir tasarim olusturulmaya calisildi. Yaptigimiz is: Sosyal medya ajansi, video produksiyon isleri yapilan bir firma.
Sizden yapilmasini istedigim
- Websitesi hizlandirma, hatalari duzenleme ( GTmetrix gibi sitelerden ya da kendi gordugunuz hatalari duzenleme ) - Websitesinde Basliklari, Sayfalari, Renkleri, Tasarimlari butun her yerde ayni hale getirme. - Websitesini derleyip, duzenleme. Insanlar websitesine girdiginde islerini kolaylastiracak, kafalarinin karismamasini ve istediklerine kolayca ulasabilabilecekleri hale getirme. - Ben Plugin yukleyerek yaptigim Sosyal medya butonlarini menu kismina ekleme. ( muhtemelen kodlama gerekecek ya da ben beceremedim eger tema icerisinde varsa ) - Privacy policy, cookies policy gibi sayfalari ekleme. - Websitesine footer ekleme. - Butonlara link ekleme ( Bazi butonlar calismiyor ) - Telefon, Table ve diger cihazlara uyum saglama. ( Telefondan girince garip gorunuyor ) - Gereksiz sayfalarin silinmesi. - Sayfa linklerini, fotograf linklerini duzenleme. ( Or: whiteinred.com/home-2-412sdfgdg3 yerine whiteinred.com/home gibi sade hale getirme ) - Bunlarin disinda benim isim icin kullanabilecegim yararli uygulamalari, pluginleri kurma, ogretme. ( E-mail saglayicisi ( Webmail cok igrenc ) , iletisim pluginleri, formlar, pop-uplar ) - Pop-up, Cookies, Iletisim Formu gibi musterinin iletisim bilgilerini alabilecegimiz Call to Action gibi yararli icerikleri ekleme. - Porfolio sayfasini seviyorum plugin kullanarak yaptim websitesinin tasariminda porfolioya ya video ekleyemiyordum. Eger sorun cikariyorsa onun da duzenlenmesi. Iletisim:
Ozel mesaj atabilirsiniz.
E-mail:
info@whiteinred.com
Whatsapp: +1 646 389 45 05