jonier56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu takipteyim
SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belli zamanda bi emir defteri nerdeyse boş yada kolay yğkselecek durgun kripto seçilir. Grupta paylaşılınca herkes saldırır. Yükseldiğinde herkes geri satmaya başlar. Altta kalanın canı çıksın mantığı nerde çıkacağını bilemezsen sen altta kalırsın
seopino adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle açıklayayım. Bazı pump grupları ücretli bazıları ise ücretsizdir. Pump grubuna katılırsınız, gruptaki büyük yatırımcılar ve grup sahipleri pumpladıktan sonra veya pariteye yatırım yaptıktan sonra size bildirim gönderir. Siz de onlardan sonra pumplarsınız. Artık nereden kar alacağınız şansınıza kalmış. Yani kısaca sizin paranızdan faydalanarak kendi paralarını büyütürler. Buradaki balık onlar ve yem de siz oluyorsunuz.
harun929 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam örneğim bu akşam 20:00 da pump var diyorlar grubun sahipleri veya sahibi önceden coini alıp bekletiyor akşam 20:00 da herkes hazırda bekliyor coini söylüyor ve herkes birden almaya kalkışınca coin anlık olarak fırlıyor önceden alanlar satıyor saat 20:00 da alanlara kitliyorlar
şöyle toparlayabiliriz yukarıda hocamın da dediği gibi, arkadaşlar ben oltayı aldım göle geldim sizi yem olarak takayım balık yaklaşınca balığı kandırın dmeek gibi bir şey, ama balığın yemi yeme ihtimali çok yüksek :+