"Tam olarak 73 tane satış yaparsanız anca verdiğiniz parayı alabiliyorsunuz!"
Bu kısıma bir ekleme yapayım. Bu lisanslar yıllık satılmakta yani satın alan kişi eksik ayların telafisini yapmak zorunda. Diyelim ki 1 aydan geç olan ayların telafisini yapıyor olsun kendisi
Bu durumda 1 ay içerisinde 73 adet satış yapması gerekir. Aksi takdirde lisansını yenilemesi gerekir ve maliyeti 2 katına çıkar
Ve dediğiniz gibi taban fiyat uygulaması geldikten sonra bayiliğe özel bir kural belirlenmedi r10 içerisinde. Bana kalırsa özel bir kural getirilmeli örneğin minimum %25 ine satılmalı gibi gibi.
Tabii bu hususta ürünün dolar bazlı satış fiyatı ve taban fiyatı göz önünde bulundurarak ürüne göre farklı kurallar getirilebilir.
Bayilik kısmı bu şekilde bir çıkmazın içerisinde ne yazık ki. Örneğin Elementor PRO eklentisi 1000 site hakkı 400 dolar şuanda.
Gene 1 aylık tolerans olması durumunda 1 ay içerisinde taban fiyattan satış yaparsak +120 adet satış yapmamız gerekir ve bu neredeyse imkansız.
Buna ek olarak 1000 adet Elementor PRO limitini de doldurmak neredeyse imkansız çoğu kişi için.
Bu durumda bu eklentinin forumda alınıp ticareti yapılması için bir sebep olmuyor birkaç kişi haricinde bu da alıcıları zora sokan bir durum haline gelebilir.