Amazon politikalarına aykırı birşey bu, hatta walmart politikalarına da aykırı.
Şöyle düşünün, hepsiburadan bir ürün alıyorsunuz, bu ürün size n11 kutusuyla veya trendyol kutusuyla geliyor ve gelen pakette satın aldığınız kişi değil farklı bir mağaza adı var. Ürün ile ilgili bir problem yaşadınız kutu içerisinde gelen kağıttaki numarayı aradınız karşı taraf müşteri kayıtlarında sizi göremiyor ve destek vermiyor vb. türlü problemler yaşanabilir. ( yaşanıyor, yaşanacak demiyorum olabilir)
Burada oluşabilecek müşteri memnuniyetsizliğini hiçbir pazar yeri istemez ve asla heleki Amazon asla gözünün yaşına bakmaz. Araştırırsanız iki sene önce top 10 satıcının bir kaç tanesinin mağazasını kapattı. Aylık cirolarını düşünün onlara bile taviz yok, Amazonda kurallar net ve uymayanların cezaları net.
Para kazanıyor olabilirsiniz, ama her sabah acaba suspend oldum mu diye telefonun ekranına bakmak bence isterseniz milyonlarca dolar kazanın bir şey ifade etmez. O parayı alamadıktan sonra
Bunu başkasının sermayesi ile yapıp kâr payı almanız sizi koruyabilir olan sermaye sahibine olacak. Parayı geri kaç ay sonra alacak veya alabilecek mi sorularının cevabı yok.
Konunuzu baltaladım evet, kusura bakmayın ama riskleri yazsaydınız bu mesajı atmazdım.