RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WPML eklentisini kullanabilirsiniz. SEO için ayarları bulunmakta.
https://www.r10.net/wordpress-tema-e...a-fazlasi.html
Teşekkürler hocam büyük ihtimalle sizinle bir WPML alışverişimiz olacak.

oguzhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

multilanguage için birçok eklenti çözümü var, aralarında en beğendiğim Polylang. Tüm diller için bağlantılı ayrı sayfa oluşturulmasına ve SEO için meta title ve description düzenlemesine imkan sağlıyor. Bu sayede farklı diller içinde index alabiliyorsunuz. Sadece arayüz çevirisine ihtiyaç duyuyorsanız bu sizin için uygun değil ama anladığım kadarıyla farklı dillerde de index almak istiyorsunuz zaten, bir göz atmanızı öneririm.
Evet hocam direkt tüm makaleler index alsın istiyorum, google dan çekeceğim ziyaretçiyi. WPML ile Polylang karşılaştırdığımda WPML bir tık daha iyi gibi duruyor sanırım hocam. Bir de sitenin direkt index vesaire çift dilde yapabiliyor muyuz onu biliyor musunuz? Türkiye dışından giren ziyaretçiler ingilizce görsün istiyorum direkt.

benmurat25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam wpml de kredi olayı var sanırım kredi almadan kullanılmıyormu sitedeki makaleleri bir kaç dile çevirebilirmiyiz birde makale linkide değişiyormu.
Yorumunuz için teşekkürler hocam.

RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla dil var sınırlama yok diye biliyorum.. Kredi almadan kullanılır. Link değişir evet.
Hocam @benmurat25; arkadaşın bahsettiği kredi olayı vesaire bir sorun yaratır mı? krediye ihtiyacımız olur mu acaba? Eklentiyi alsak en fazla kaç dil yapabiliyorum siteyi? (Bir de sitenin direkt index vesaire çift dilde yapabiliyor muyuz? Türkiye dışından giren ziyaretçiler ingilizce görsün istiyorum direkt. )