@balalayka; abim ile r10 üzerinden tanıştık ve ilk defa şirket kuracaktım benzer bir çok sorum vardı ve hepsini yanıtladı sonra anlaşıp çalışmaya başladık, ben başka şehirdeyim ve uzaktan tüm işlemlerimizi hallediyoruz. Kendisi çok ilgili ve samimidir, ayrıca işinde profesyoneldir. Uzun süredir birlikte çalışıyoruz, şiddetle tavsiye ederim çalışabilirsiniz ve sorularınızı sorabilirsiniz
Ahmedim etiket için teşekkürler.. daha teknokente yerleşicez

)
Selam Arkadaşlar,
Şahıs şirketi için giderler nedir ? örneğin o ay hiç satış yapamadık yada 2-3 ay satış olmadı sabit giderleri nedir cebimizden çıkacak olan tutar? Bu arada x bir şirkette sigortalıyım bağkur ödermiyim ? + olarak internetten açabiliyoruz sanırım .
dostum öncelikle kafan sanırım tam net değil firmalaşmak istiyorsun ama tereddütlerin var gibi .. öncelikle şunu söylim hepimiz malum maliyetleri düşünüyoruz.. aylık bagkur hariç 600 - 700 tl civarı ortalama sabit giderin olur. ben kuruluş ücreti alıyorum. Bunu ödememek için Firmanı intaktif vergi dairesinden kendi başına da açabilirsin tabikide ama takıldığın anlamayacağın bir çok önemli konu olucak. bir tanesini atlarsan ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalırsın.. sana önerim ben veya bir başkası konusunda uzman biriyle işlemleri başlat ve devam ettir.. bunuda dikkate al derim..
gündüzleri biraz yoğun geçiyo aklında ne soru varsa bilhassa akşam 7 den sonra dilediğin zaman profil bilgilerimdeki iletişim numarasından arayabailirsin.
selametle inşallah