wehwet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Giriş butonun son tarafında otomatik topla var, satır souna gelip otomatik toplaya bastığınızda toplar.
AhmetxAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek dosyanı gönder yardımcı oluyum
Onur1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl olmasını istediğini örnek olarak gonderebilirsen yardımcı olabilirim
fatiheryildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarıyla sizin istediğiniz;
Örneğin A1 hücresine yazmış olduğum rakamları toplasın ve tekrardan A1 hücresinde göstersin istiyorsunuz.

Normalde çok tercih edilen bir yöntem değil lakin illaki bunu aynı hücreye yazıp aynı hücrede göstermek istiyorsanız size çözüm önerim şudur.

İlgili hücreye =TOPLA(100+100) formülünü yazarsanız 200 sonucu aynı hücrede görebilirsiniz. Aynı hücrede sonucu görmek istiyorsanız bildiğim tek çözüm yöntemi aynı hücrenin içerisindeki topla formülü içerisine yazmaktır. Yani yukarıdaki gibi =TOPLA(rakam+rakam+rakam) diye devam eder ve tüm sayıları bu şekilde toplayabilir..

Ancak bu yöntem sizi oldukça yoracak bir yöntemdir. Bence daha kolay yöntemler tercih edilebilir.

İyi forumlar.
wehwet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Topla yazmasına da gerek yok aynı hücrede göstermek istiyorsa =100+100 yazdığında hücreye direk 200 yazar zaten

Kıymetli arkadaşlar çalışıyordum cevap yazamadım

Bahsettiğim konu şudur
örneğin B2 satırın şunları yazıyorum
10
enter B2 10
20
enter B2 30
13
enter B2 43 göstersin olarak istiyorum yani ne eşittir ile nede topla ile uğraşayım sadece tek satıra yazdığım rakamı toplasın ve o satırda göstersin bu şekilde bir formül yada makro varmıdır.