önce kolay vize alınan ülkelere bakin
sonrasında o ülkenin ihtiyacı olan çalışan eksigi olan bölümleri araştırıp
yapabileceginiz iş varsa , oranın linkedin vs işveren sitelerinden bir şirket bulup sizi çalışan olarak davet etmesini sağlayabilirsiniz
ihtimal sadece şanslıysanız olabilir
Merhaba,
bahsettiğiniz tutar yaklaşık olarak 25 Bin Euro' ya tekabül ediyor. Bu tutar ile elbette yatırımcı vizesi almak imkansız. Hayatınızı düzene koyana kadar bir süreliğine yeterli olabilir ama ilk önce çalışma ve oturum izinlerini halletmeniz gerekli, zor olan kısım burası. Son dönemlerde medyaya da sıkça yansıdığı üzere turist vizesi alabilmek bile bir hayli zorlaştı.
Bazı firmalar 6-7k karşılığında 1 yıllık çalışma izni ve vize işlerini hallediyorlar. Gecenlerde bir arkadaşım bu şekilde fransaya gitti. Bu şekilde gidip kalıcı olarak kalmanın yollarına başvurabilirsiniz.
Ev hangi mahallede hocam? Geçenlerde bende Gültepe ki evimi sattım ☺
kosova videoları izliyordum da bı ısletme kurarsanız oturum veriyor
AB üyeliğinde kafada oynuyor araştırın bence
Bence bir tatil niyetine gidin araştırma yapın yapabileceğiniz işlere göz gezdirin daha sonra kesin karar vermenizi öneririm
25bin euroya güzel almanya da şirket açabilirsin ama geri sorun olur. idare ederim dersen ondan sonrası hayat sana gelir hakkında hayırlısı çok otur çok düşün
Düşünceleriniz ve fikirler için teşekkür ederim evim sütlüce de üniye yakın kaçak olarak gitme fikri o kadar da değil

kosova fikrini araştıracağım yurt dışı bağlantılarım da var tabiki uzunca düşünüp karar vermek istiyorum çünkü evde gerçekten emeğim var ve başka da bir şeyim yok yaşım gençken bunu değerlendirmek istiyorum