500 Bin TL , Ortalama 27 bin dolar ediyor, Şimdi bu olay biraz çeşitlendirilebilir hocam, eğer yurt dışına çıkışınızda bir problem yoksa kolay şekilde vize alıp çıkabiliyorsanız çıkılabilir, çalışma izni vs için bir şirketten danışmanlık almanız veya bu işleri iyi araştırmanız gerekiyor, bazı ülkeler bankada para göstermenizi vs istiyor diye biliyorum, bu işte uzman olmadığım için çok fikir veremeyeceğim fakat çıkışınız için bir engel yoksa çıkmak mantıklı geliyor bana, ama eğer çıkışınız için kesinlik belli değilse ve bu bilgileri net şekilde bilmiyorsanız bence bu riski almayın, Türkiye'de herkes ev araba sahibi olsam yeter hayaliyle yaşarken sizin eviniz var, Türkiye'de çoğu insandan avantajlı gözüküyorsunuz, tabi hayaller kişilerden kişilere değişir, sizin hayalleriniz büyükse ve burada gerçekleştirme ihtimali görmüyorsanız, risk almak mantıklı olabilir. Ama geri dönüşü olmayan elinizdekileri de kaybedeceğiniz risk olan bir şey varsa bence var olanla yetinmeyi ufak ufak büyütmeyi daha mantıklı buluyorum. Bu sadece benim fikrim, umarım her şey gönlünüzce olur.