Eğitimi dün satın aldım, gerçekten eğitim içeriği olsun anlatım türü olsun harika ötesi bir eğitim diyebiliriz. Sadece anlat geç sistemi ile değil pratikle de sistemi iyice anlayana kadar anlatan videolar mevcut, 0 dan başlayacaklar, sektör hakkında bilgisi olmayıp korkanlar için eğitim içeriğine en ince tüyosuna kadar veriyor sistemin, sunduğu bu güzel eğitim için kendisine tekrardan buradan teşekkür ederim.
Merhaba örnek bekliyorum hala
Selamlar, referans olan kişilerin konunun videolarla detaylıca anlatıldığı yönünde değil de kazanç elde edip etmedikleri ile ilgili yorumlarını görmek isteriz.
+1 pazartesi programa katılmayı düşünüyorum
Eğitimi alan varmı tavsiyede bulunurmusunuz?
Eğitimi alan arkadaşlara kazanç durumu hakkında paylaşım yaparsa sevinirim. Teşekkürler.
Konuyu güncelledim ekledim arkadaşlar birkaç örnek
Herkese merhaba arkadaşlar, eğitimi aldım ilk ilan açıldığı gün ilk alanlardanım ve bugün eğitimim bitti. Her şey fazlasıyla detaylı ve sağlam anlatılıyor anlamamanız mümkün değil 👍🏼☺ Az çok binance bilmeniz yeterli geliyor başlangıç için. Gece de olsa gündüz de olsa whatsappdan bütün sorularımı cevapladığın için
@erekaone; abime teşekkür ediyorum. Ben ilk defa R10 da bir eğitim aldım ki zaten aranıza yeni katıldım. Sanırım hedefi 12 den vurdum 😅 Objektif bir yorum olduğunu düşünüyorum kötü olsaydı kötü derdim ama MUAZZAM BİR EĞİTİM 👍🏼 Tekrar teşekkür ederim abicim ağzına sağlık 👍🏼
@erekaone;
Eğitim satın alındı , içeriği %100 doyurucu bilğiler ile harmanlanmış ,para kazanmak için eğitim satmıyor , para kazandırmak için eğitim satıyor hocamız , eğitimi detaylı izledikten sonra başaramayacağınız konu yok , eğitimi bitirdim 10 dakika içerisinde, 3 işlem yaptım ufak kârlar ile , düşüncem ufak kârlar ile hızlı işlem misal 15TL her işlemden kâr ediyorsunuz bunu 20 kere tekrarlayın yaptı size =300TL bu devirde güzel para tatmin ediyor insanı , sadece dikkatli olun 3.taraf kişilere yeterli olacaktır..
Faydalı olduysa ne mutlu bize değerli yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
Yine bitcoin hastası olucam diye korkuyorum. Ama çokta cazip geldi valla.

Şöyle 50-100K ile girsek nasıl olur diye düşünüyorum aslında.
Hüseyin hocamız yine çıtayı tepeye dikiyor

Her zaman beklerim abi