melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kültürümden memnunum beyfendi . Bir uygulama yarar sağladığı takdirde devam etmeli . Eğer niyet yarar ise söz konusu bu yararlı düşüncesinin kötü emellere alet edildiği noktada sonlandırmalıydı . Bu uygulama dikkat edelim diye olduğunu sizin gibi bende varsayıyorum şuan . Uygulamada 2-3 aylık bebekleri işaret edip detaylarına kolayca öldürülebiliceğini ima ederek yapılan paylaşımların kaldırılmaması kimin yararına ? Neye dikkat edeceğim ben bir yavru köpeğin yanından geçerken ? Sen dikkat edeceksin diye kusura bakma bu hayvanlar ölemez . Çok dikkat etmek istiyorsa ve köpeklerden bu denli korkuyorsa evden çıkmasınlar kusura bakmayın . Yaşama hakkı sadece bize sunulan bir kavram değil . Devrede olduğunu düşündüğünüz kültürümden biraz sizde de olmasını temenni ediyorum. Çünkü onlarca ilanı görüp bu kadar basitleştirmeniz insanlık dışı ve mide bulandırıcı . İlanlara bakmadıysanız da bir konuyu incelemeden zahmet edip yorup yapmamanızı öneririm
benim bahsettiğim konu zararsız canlılar değil ki. hepimizin yanlış bildiği bir konu var. uygulamayı amacı dışında kullanan insanlar yüzünden uygulamanın sahibi neden suçlu oluyor anlamadım?

yazdığım 2 cümleyi insanlık dışı ve mide bulandırıcı olarak gören biri bence her şeyi abartıyordur.

zararsız canlılara zarar gelsin diye bir şey yazmadım ben. uygulamayı amacı dışında kullananlar art niyetli zaten.