Çok uykusuz kalıp, stresli, gergin halimi çok iyi biliyorum. Müşterilerimize, %100 memnuniyet için çalıştık bu zamana dek. Çok zarara girdim, çok para kaybettim. SMM işi gerçekten çok yorucu ve sıkıntılı bir iş. Ne kadar basit gibi görünse de... Özellikle yeni girmek isteyen insanlar için diyorum. Bazen bir serviste problem çıkıyordu. Mecburen kendi cebimden koyup, başka servisten alım yapmak zorunda kalıyordum. Bazen garantili müşteri alıyordu, serviste düşüş oluyordu mecbur cebimden koyup, başka servisten tekrar almak zorunda oluyordum. Bu süreçte çok şey yaşadım ve her şey bana tecrübe, deneyim, olarak geri döndü. Şu an Türkiye Panelleri arasında en iyi servisleri kullanıp, en iyi bir şekilde hizmet veriyoruz. Bundan sonraki süreç ise çok daha büyük projelerle başlayacaktır. 100+ siparişi aynı anda görünce artık bir yerlere gelebildiğimizi ve çabamızın, emeğimizin karşılığını alabildiğimizi gördüm. Sizlerle sevincimi ve tecrübelerimi bu konu altında paylaşmak istediğim için konuyu açtım. Umarım her şey istediğiniz gibi ilerler tüm işlerinizde ve yüksek başarılar elde edersiniz. Ve şunu hiç unutmayın, hiçbir şey imkansız değil. Cebinizde 1₺ paranız dahi olsa, o 1₺’yi iyi bir şekilde değerlendirebilirseniz o para size 2₺, 3₺ olarak geri döner. Ve onu da nasıl değerlendireceğinize bağlı her şey... Çoğu zaman R10’nda, “100₺ param var nasıl değerlendirebilirim?” başlıkları görüyorum ve bazı arkadaşlar “git bir döner ye” yorumu yapıyor. Ancak şuna emin olabilirsiniz ki, o 100₺ bile güzel bir şekilde değerlendirilebilir her daim. Yeter ki aklınızı, zekanızı kullanıp, azim edin. İyi forumlar.