Trendyol yemek ,
Benim yemeğimi farklı adrese teslim ettiler ! Aradım iade etmeleri için iade de etmediler , şikayet ettim bakalım ne olacak .
Trendyol beni aradı
- Merhaba murat bey
- merhabalar buyurun ?
- trendyol yemekten arıyorum bir sipariş vermişsiniz
- a evet bende sizi arayacaktım ustalar yemeği bekliyor ama yemekler gelmedi diye
- Efendim kurye gelmiş kapıyı çalmış açan olmayınca kapıya bırakmış
- Siz ciddi misiniz ? Ustalar evde evin şuan kapısı takılı değil eşya taşıyorlar diye , nasıl kapı kapalı olabilir ?
- Efendim kuryenin bilgilendirmesi bu şekilde . Adresinize gelip zile basmışlar açmayınca kapıya bırakmışlar.
- Ya kafayı mı yediniz size diyorum ki EVİN KAPISI YOK , kapı yok evde ustalar eşyaları taşırken sıkıntı olmasın diye kapıyı söktüler. Hem beni neden aramadı telefonla ?
- Telefon ile arama yapmıyorlar maalesef
- Telefonla arama yapmıyorlarsa ite köpeğe yemek bırakır gibi kapıya yemek bırakıp gitmek nedir ? Yanlış adrese teslim etmiş benim AÇIK OLAN kapımda yemek yok. Arayın geri alsın
- Kurye tekrar aynı adrese dönemeyeceğini belirtti maalesef siparişinizi iptale alamıyoruz .
- Hayatımda bu kadar saçma bir açıklama duymadım. Yemek siparişi veren ben , yemek farklı adrese teslim eden kurye ve bana teslim etmediği için paramı da iade etmiyorsunuz ? Sizi şikayet edeceğim.
T.H.H şikayet ettim , mail attım ve şikayetvar'a yazdım.
Amacım giden 120 TL değil ama bu kadar aptal bir açıklama olamaz
hocam kusura bakma ama çok komik yav

kapısız evin kapısını çal,açmadılar diye bırak git filan iyiymiş