Sizin de bildiğiniz gibi, 2017 öncesi için sınırsız 2017 sonrası için maksimum 100 mail sınırı var. Fakat, siz o hesaptaki 10 işletmeyi aktardıktan sonra Google abi diyor ki, "Hacım işletme ekleme sınırına ulaştın, o yüzden senin hesabı ben beklemeye aldım" diyor. İşletme eklemek istediğiniz zaman da sizi yardım sayfasına yönlendiriyor.
Ben bir hesaba 3 taneden fazla işletme eklemiyorum şahsen hocam. Sizin dediğinize gelince, eğer işletme reel bir işletme ise yani SP*M değilse askıya alsa da itiraz edince tekrar açar. Ya da büyük ihtimalle haritayı aktif tutar ama sizin hesabınızın o işletme üzerinde düzenleme yapmasını engeller. Yani hesabınızın erişimini askıya alır. En güzel şey o hesaba başka bir işletme eklememeniz olacaktır. Diğer türlü mutlak suretle askıya alıyor.
Aynen bu konu böyle. Ben şunu yapsam diyorum:
her haritayı birincil sahip olarak müşterinin mailine atacağım . yani her işletme 1 mailde olacak . bu doğru bir haraket. diyorum ki kendi mailimizi tüm haritalarda yönetici olacak eklesek sonuçta tek mailde hepsi görünecek sorun çıkarırmı ? ama haritaların birincil sahipleri kendi maillerinde olacak haritalar sadece biz kendimizi 80 haritaya yönetici ekleyip yöneteceğiz bu sorun çıkarıyormu asıl mesele bu