FurkanAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangisini daha çok seviyorsan ona git.
Hocam ikisinide seviyorum, hangisinin pozisyonu, iş kolaylığı, saygı duyulması daha fazladır?, ona göre karar vereceğim galiba. Sizin tercihiniz hangisi olurdu ?

Mücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin için iyi olan sizin istediğinizdir. Para her şey değildir. Para tabii mutluluk getirir ama parayı kazanırken mutsuzsanız nötr olursunuz. Önemli olan hem kazanırken hem harcarken mutlu olmak.
İki mesleğide seviyorum hocam, hangisinin daha çok avantajı vs. Varsa onu seçmeyi düşünüyorum. Sizin tercihiniz hangisi olurdu ?

baznx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tıpa para için gidiyorum mutluyum bilgisayar mühendisi olsam da gene mutlu olacaktım ama parasız olacaktım
Bilgisayar mühendisliğinin önü açık diyorlar hocam, öylemi gerçekten yoksa sadece söylentiden ibaretmi. Sizin tercihiniz hangisi olurdu ?

paspessus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ikisi çok ayrı branşlar. Ben emir altına gelerek çalışmayı kabullenemiyorum, kendi işimde iyiyim. Bunun analizini kendin yapman gerek.
Evet hocam fazla emir altına gelemem ama msüden meuzun olunca direk rütbeli oluyorlar bide bunun avantajı var. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

Teknoix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki tarafa baktığında hangisi seni daha çok heyecanlandırıyorsa veya daha çok hangisi için istekliysen, hangisinde keyifle hayaller kuruyorsan onu tercih et.
Askerlikten yanayım hocam, meuzun olunca rütbeli olarak başlıyor öğrenciler zaten bide bunun avantajı var. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

Ugursuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerlik sadece askerlik değildir, kho mezunlarının çoğu branş olarak mühendislik tercih eder. Tercihini bunu detaylıca araştırarak yaparsan hem subay hem de yazılımda kendini iyi yetiştirmiş bir mühendis olabilirsin.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam.