SORU : Şu Paralarını Çöpe Atanlar İddia Oynayanlar Hiç mi Allah'tan Korkmuyor?
CEVAP : HAYIR.
Artık soru sorarken bile din, kitap, Allah karıştırmaktan vazgeçsek mi ne yapsak, bak ben daha ilk soruda kaybettim daha kumar kısmına bile gelemedim inancımdan dolayı erken elendim. Neyse, sadece kumar kısmından konuşayım bende. Kumar bir hırstır, ha kazandım ha kazanacağım diye düşündürür çünkü bir ihtimale sarılırsın, bir futbol maçı ise en basit tanımla maçın 3 ihtimali var, ya kazanacak, ya kaybedecek, ya berabere kalacak. İhtimal düşük bile olsa kazanma şansın vardır, cezbeden şey o. Benim belki 15-20 senedir iddia dışında milli piyangoydu sayısaldı vs. oynamışlığım yok ama yılda 1-2 kere tuttuğum takımın maçına 3-5 atıp maçın heyecanını arttırmayı severim ama çok nadirdir. İddia yine en iyisi çünkü kazanma şansın çok yüksek, ben asıl süper loto falan oynayanları anlayamıyorum. Kazanma ihtimali 25 milyon 827 bin 165 de bir ve bu ihtimali umut eden milyonlarca kişi var. Sen yine benim ilk cümlemde söylediğime kulak ver ama, her işe soruya siteme dini değerleri karıştırma, herkes aynı dine mensup olmayabilir bunu göz önünde bulundur. Bana ne cevap vermesinler o zaman diye, düşünme ortaya soruyorsun. Kumarın kötü bir şey olduğunu bilmeyen yok ama bir yandan hayatını Dan Bilzerian gibi kumardan kazananların varlığını da unutmamak lazım.