Site adresi: teknonesil.com - teknonesil.com/forum
Site için istenen fiyat: 5000 TL tema fiyatına
Sitenin aylık getirisi: Henüz Yok
Sitenin açılış tarihi: 31.02.2020
DA / PA Değerleri: DA 10 PA 36 SS %1
Kategori, sitenin içeriği nedir: news kaydı vardır.
Günlük hit sayısı: Ölçülmedi
Ziyaretçi kaynağı: Hemen hemen hepsi organik ve tek bir kelimeye hit gelmemekte hit yayılmış durumda.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile birlikte satılık
Hosting dahil midir: idare eder
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok, siteye sınırsız içerik üretebilirsiniz ucu bucağı yok diyebilirim sizlere mantığını anlatacağım. Adsense hesabı satışa dahil değil onaya gönderince onaylanır Yinede adsense istenir ise konuşulur. Legal bir site olduğu için kesinlikle onaylanacağını anlayacaksınız, satın alan arkadaşa reklam yerleşimi mevcut Site dili Türkçedir ve içerik üretmesi gayet kolay.

--------------------------------------------------

Site adresi: sosyalcell.com
Site için istenen fiyat: 3000 TL tema fiyatına
Sitenin aylık getirisi: Henüz Yok
Sitenin açılış tarihi: 31.02.2020
DA / PA Değerleri: DA 7 PA 29 SS %1
Kategori, sitenin içeriği nedir: paket satış sitesi
Ziyaretçi kaynağı:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile birlikte satılık
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok,
Siteyi açıp ilgilendiğimde iyi kazançlar elde etmiştim, sonra ilgilenemedim sizde ilgi gösterirseniz iyi kazanç elde edersiniz. bu aşamada siz açarsanız bu fiyata açamazsınız. Daha ucuza satılan hazır siteler ile karıştırmayın. Teması dahi ayrı yaptırılmıştır.

-------------------------------------------

Site adresi: ALICI İLE PAYLAŞILACAKTIR
Site için istenen fiyat: 7500 TL
Sitenin aylık getirisi: 100-200 TL Arası
Sitenin açılış tarihi: 31.06.2022
DA / PA Değerleri:
Kategori, sitenin içeriği nedir: news kaydı vardır. bilgi sitesi
Günlük hit sayısı: 300 - 500
Ziyaretçi kaynağı: Hemen hemen hepsi organik ve tek bir kelimeye hit gelmemekte hit yayılmış durumda.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok, siteye sınırsız içerik üretebilirsiniz ucu bucağı yok diyebilirim sizlere mantığını anlatacağım. Adsense hesabı satışa dahil değil onaya gönderince onaylanır Yinede adsense istenir ise konuşulur. Legal bir site olduğu için kesinlikle onaylanacağını anlayacaksınız, satın alan arkadaşa reklam yerleşimi mevcut Site dili Türkçedir ve içerik üretmesi gayet kolay.

Bu siteyi henüz yeni açtım 2 ay olmuyor zannedersem iyi bir sektör ve rekabeti çok yüksek değil ilgi gösterir benim gibi hergün içerik girmeye devam ederseniz güzel kazançlar elde edersiniz.

----------------------------------------

Site adresi: ciddi Alıcı ile
Site için istenen fiyat: 3500 TL tema fiyatına
Sitenin aylık getirisi: Henüz Yok - adsense bağlanmadı
Sitenin açılış tarihi: yeni
DA / PA Değerleri: DA 6 PA 31 SS %1
Kategori, sitenin içeriği nedir: iş
Ziyaretçi kaynağı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok,
Siteyi açıp ilgilendiğimde iyi kazançlar elde etmiştim, sonra ilgilenemedim sizde ilgi gösterirseniz iyi kazanç elde edersiniz. bu aşamada siz açarsanız bu fiyata açamazsınız. Daha ucuza satılan hazır siteler ile karıştırmayın. Teması dahi ayrı yaptırılmıştır.

SİTEDE TASLAKTA BEKLEYEN VE YAZARA YAZDIRILMIŞ 120 ADET MAKALE HAZIR BEKLEMEKTEDİR. ORTALAMA DEĞERİ 7000 TL YARI FİYATINA SATIYORUM. ADSENSEYE HENÜZ BAĞLAMADIM

--------------------------------------------

Site adresi: Yalnızca Ciddi Alıcılara
Site için istenen fiyat: 16.500 TL ADSENSE DAHİL DEĞİLDİR
Sitenin aylık getirisi: 500-1500 TL
Sitenin açılış tarihi: 31.02.2021
DA / PA Değerleri: DA 6 PA 32 SS %1
Kategori, sitenin içeriği nedir: news kaydı vardır.
Günlük hit sayısı: 300-500
Hosting dahil midir: Evet vps sunucu guzelhosting de kayıtlı devredeceğim.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok, siteye sınırsız içerik üretebilirsiniz ucu bucağı yok diyebilirim sizlere mantığını anlatacağım. Adsense hesabı satışa dahil değil onaya gönderince 2 gün içinde onaylanır Yinede adsense istenir ise konuşulur. Legal bir site olduğu için kesinlikle onaylanacağını anlayacaksınız, satın alan arkadaşa reklam yerleşimi mevcut ve TBM si yüksektir içerik üretmeye kadar her türlü desteği vereceğim. Site dili Türkçedir ve içerik üretmesi gayet kolay.

SIRF SEKTÖR ÖĞRENMEK İÇİN PM İSTEYEN YADA SİTE ADRESİNİ ÖĞRENDİKTEN SONRA NEZAKETEN BİLE OLUMSUZ CEVAP VERMEYEN ARKADAŞLAR İÇİMDEN KUSURUMA BAKMAYIN AMA CEVABINI ALIRSINIZ... DİĞER ARKADAŞLARI TENZİH EDERİM

Arkadaşlar kısaca bahsedeyim sitemi daha önce başka sitemden 301 çektim normalde sitemin günlük hiti 1500 - 2000 aylık gelirisi ise 1500 tl ile 3000 TL arasında idi henüz oturmadığını düşünüyorum hitler ve kazanç yükselecektir.

Satma sebebim ihtiyaçtandır bazı tahlihsizlikler yaşadığımdan hem maddi hem manevi olarak son 1 aydır siteye içerik giremedim. Kesinlikle site otoriter bir sitedir yazılar hemen index ve sıralama alıyor genelde çok cüzi bir pazarlık olur SEKTÖR ÖĞRENMEK İÇİN PM İSTEMEYİN LÜTFEN. analytics verilerini yeni üniversala geçirdim yine de bakmak isteyen kişiye aydeks açabilirim

SİTEDE 400 YAZI VARDIR TEMİZ İLERLENİLMİŞTİR DOMAİNİ OLDUKÇA KALİTELİDİR.