Bazı denediğim araçlar:
Opel Vectra 2.5 CDX - 98 Model = 235
Citroen C4 VTS 2.0 - 06 Model = 242 (Youtube'a videosunu yüklemiştim)
Renault Symbol 1.5 dCi - 17 Model (düşük hp olan 70 mi ne ) = 180 Civarı
BMW 7.50 Li 03 Model = 318 (BMW 7 Serisi kullanıcıları fb grubundan bir arkadaşın, İstanbul 'dan Bursa'ya giderken)
BMW 7.30 Ld 08 Model = 230 (Kendi aracım)
İlk araçta ibre 260 dı o zaman 11 yaşındaydı düz yolda koptu gitti, ikinci araç ile YSS köprü yolunda biraz da yokuş aşağı olarak çok ciddi ses yaptı motor, 3. araç babamın aracı TEM de düz yolda hakkaten bu rakama çıkıyor, 4. araç Bursa'ya BMW 7 serisi kullanıcıları buluşmasına gidiyorduk, benim aracı kullandığım aracın sahibi ile değiştik bir denedim rahat bir şekilde çıktı pek hissedilmiyor o hız, son araç kendi aracımdı.
Araç konforlu ve güzel bir aerodinamik ile güvenlik ekipmanı yoksa (adam akıllı esp, açı kontrolü vs.) pek sağlıklı olmuyor 150-160 gibi hızlardan yukarısı, Symbol yapıyor ama havalanıp uçacak gibi oluyor araba, C4 ise devir kesiciye girmediği halde (8000 dd çeviriyor) çok ciddi motor sesi geliyor ki sağlıklı bir motor ve araçtı, sanki birazdan civatalar atacak parçalanacak gibiydi, BMW de bunları hiç yaşamadım, sadece 7.50 biraz hantal hareket ediyor spora alıp yüksek devirlerden itibaren hızlanma yapmak gerekiyor, Vectra da bir sorun yaşatmadı, sanırım ağar olması ve motorun 2500 cc olmasından dolayı.
Bunun dışında şuanda doblo kullanıyorum sabit olarak, maksimum 80-90 civarını asla geçmiyorum.