jamyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah başka dert vermesin kardeşim sen dert görmemişin burada her gün abd türküsü söyleyen çok kişi var almanya vs ama oraya gidince kazın ayağı öyle olmuyor almanyada farklı guruplar herzaman peşinde abd ise sosyal medyada gördüğün gibi degil her şey an ve an takip ediliyorsun ve yanlış eyalette parçanı bile bulamazlar işin farklı yönlerini düşünmeden fomoya kapılmayın Türkiyenin her taşı toprağı bereketirr sorunlarınızı daha önemli sorunlarla karşılaştırırsanız gönlünüz rahat eder arayışınıza devam edin çalışana her zaman iş var
Eşşek gibi çalışıyorum hocam eşimde bende eşim aynı işyerinde 9 senedir çalışıyor sabah saat 8lerde gidip akşam 9 da geldiğide oluyor 10 da gidip 7 de geldiğide çok yoğun çalışıyor ve mola bile kullanmıyor abartıyorsam allah taş etsin beni ben aynı şekilde avm de çalışoyorum günde en az 10 saat gece saat 11 lerde eve geliyorum halime şükrediyorum tabiki ama nereye kadar böyle çalışacağım ömrümüzden ömür gitti patronlara para kazandırmak için. Bari çaloşıyorsak değsin çalıştığımıza kızımız yurt dışında eğitim görsün dil öğrensin tek derdimiz o zaten daha iyi bir hayat yaşasın biz kendimizi zaten köle etmişiz.