Bence bu her kategoride var. İnsanlar da iyi niyetinden dolayı +trade veriyor, konuya yorum yazıyor. Belki bir gün kendisi de ona bir şey satar? (:
Doğru kişileri bulmak gerçekten önemli. Yanlışa yanlış diyemiyoruz, kıyamıyoruz sanki.
Mesela ben bir kaç kez makale aldım, piuu. Düşünün 10 yaşındaki çocuk daha güzel yazardı. Yine de ses etmedim ama.. yahu kardeşim insan onu yazmaya utanır be. Bir de onu düzenledim pardon baştan yazdım :d
Wp için iç seo yaptırdım. Adam seo eklentisi yükleyip güya ayar yapmış onu da eksik yapmış, bağlantıları siteadi/makale şeklinde değiştirmiş.. bu kadar. Ama çıkmış seo uzmanı diye dolaşıyor. E belli ki ben senden daha çok biliyorum, bırak uzmanı seo bildiğimi iddia etmiyorum.
E-kitap alıyorsun 10 sayfa.. fazla olanlarda yazı boyutu büyük ve bir sürü resim var. Resim dediğim de Twittera kayıt olurken hangi butona tıklayacağımızı falan gösteriyor :d
Tabii işini iyi yapanları tenzih ederim çok değerli insanlar da var aramızda. Dediğim gibi onları bulmak önemli..