Merhaba hayırlı geceler
Yeni açılmış siteye en az +500 k ile 1 m arası sadece hit gönderimi yaparsam ( Hitler'in hepsi Google üzerinden olacak şekilde) gönderirsem sitem üst sıralara çıkar mı
Yapılacak yöntem su google.com da anahtar kelime yazılıp anahtar kelime üzerinden siteye giriş yapılacak
Böyle birşey denersen nasıl bir veririm veya zarar görürüm iyi ve kötü tarafını yazarmisiniz
Öncelikle google'da bir şey aratıp siteye giriş yaptırmak sunnide olsa başarı sağlar. Çünkü neden adam 1-2 siteye girmedi 3e girdi demekki 3. sitede daha iyi bir veri var mantığına dayanarak 3. sıradaki siteyi yükseltir.
Zaten normalde de böyle değil mi? Google sitelerdeki kalış süresini biliyor. İlk sitede 3 dk 2. sitede 5 dk 3. sitede 15 dk kalınırsa o 3. site zaten direk 1. sıraya çıkar.
Burdan hareketle hit gönderme programı yapanlar oldu ve gerçekten sıralamalarda yükselmeler oluyor.
Tabi site ne kadar yükselse de kalıcı birşey değil çünkü site zaten içerik olarak kötüdür aynı zamanda bu hit gönderme bir yerde patlar.
500-1 milyon kişi gönderemezsiniz çünkü denemeler sonunda ip göre google görsel doğrulama çıkarıyor. Ne kadar hit gönderebilirsiniz bilmiyorum ama proxyler ciddi maliyet tutar. Buna ek olarak google siteye girince mouse hareketlerine göre tarama yapıyor giren ne yapacak, belki ciddi bir bot yapılırsa bot girdi yazıda bayağı süre kaldı okudu vs sayfa ileri geri yaptı yazıları mouse ile çizdi harika olur tabi. Buna ek olarak siteye girişlerde header bilgileri var belki sahte header bilgileri kullanılarak bot olma anlaşılma ihtimali azaltılır.
Sonuç olarak bence bu tarz işlere gerek yok içerik iyiyse zaten yüzbinlerce hit rahat alınır trde çünkü rekabet yok. Bu tarz işlere gerek olduğunu düşünmüyorum aynı zamanda elinde sonunda algılanır ve sistem işe yaramaz. 1 milyon kişi gönderdin 1 milyon kişi 1 milyon ayrı ipden göndermen mümkün değil zaten.
Site sandbox düşer mi bilmiyorum ama zaten bir kere adsense politikasına aykırı. Ancak siteyi sandboxa düşürebilme ihtimali var. Böyle bir konu okumadım ama sıkıntı çıkma ihtimali var.
Böyle bişey ancak botnet üzerinden yapılsa iyi olur.
Bir virus yazarsın crypto edersin, millete download ile yedirirsin, sonra panelden istediğin gibi elinde 50-100 bin botl sitende istediğin kadar ziyaret ettirirsin.
Bunla uğraşmak yerine daha iyi bir yol söyleyim, site açıkları çok var eski sürümderde. Joomla olsun wordpress olsun. 1 açıkl 100lerce siteye giriş yapılabiliyor aynı sitemi kullanıyorlar.
Git hacklink ekle sitelere siten uçar zaten
Gece gece pyhon çalışıyordum aklıma gelenleri yazdım.