Merhaba Arkadaşlar,

Ağustosun başından bu yana Google Ads ile ilgili askıya alınan hesabıma yönelik bir yanlış olduğuna itiraz ederek geri aktif edilmesini talep ediyorum. Fakat bir türlü olumlu yanıt alamıyorum.
İlk olarak 1 Ağustos tarihinde ödeme kendi hesabımdan gönderimi sağlandı ve sonrasında Google Ads kısmına düştü. Reklam ayarlarımı yaptım ve sonrasında onay kısmı için beklemeye geçtim.
Birden şöyle bir mesaj geldi.

Hemen arkasından itiraz yaptım ve şöyle bir mesaj ile geri dönüş sağladılar.

Arkasından tekrar bir gönderim daha sağladım. Hiç vakit kaybetmeden gönderdiğim için kopya olduğuna dair bir mesaj ilettiler. Arkasından bir hafta kadar bekledim. Tekrar itiraz gönderdim. Bu sefer ki itirazda kimlik bilgilerime kadar ilettim. Dekontları ilettim. Çünkü Google Ads'de "Hesabınız askıya alındı - Hesabınızda şüpheli ödemeler tespit ettik." gibi bir uyarı gördüğüm için her bilgiyi ilettim.
Bugün 2-3 gün beklememin sonucunda geri dönüş yapıldı ve yine aynı durumla karşı karşıya kaldım. Hesabınız yeniden etkinleştirilmeyecektir diyor.

Bu konuda nerede eksik yapıyorum. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir misiniz ya da bu durumdan geri dönüş var mıdır?

Not: Google AdSense yayınlanan bir sitede Google Ads reklamı vermeye çalışıyordum. Fakat ödeme şüpheli dediği için bunu çokta önemsemedim. Bu durumu da aktarmak isterim.

Şimdiden vereceğiniz tüm cevaplar için teşekkür ederim.

Sevgi ve Saygılarımla,