Katılmıyorum hocam size sebebi ise evet iki kelime bir araya gelince güzel oluyor mesela oyun.com adresine güzel der misiniz? Bence dersiniz çünkü Google de aranma hacmi yüksek kelimelerden mesela bedavahesap.net üzerinden konuşacak olursak bana göre güzel benim fikrim çünkü aranma hacmini bilmem ama bence aranma hacmi de yüksek olabilir neticede 7-15 yaş arasında ki bireyler bu tarz yönelimler ile bu sitelere giriş yapıyor ya da internette aratıyor.Demek istediğim siz domaini alırken neye dikkat ediyorsunuz madem içeriğin güzel olması gerekiyor domain isminin pekte önemi yok sizin dediğinize göre random bir domain ismi de olabilir ne de olsa içeriği güzel fakat ben katılmıyorum siz domainle alakasız ve akılda kalıcı olmayan bir domain seçerseniz istediğiniz kadar yazdığınız içerik güzel olsun rakip sitelerinize göre domain isminden dolayı geride kalacaksınız ama yine de görüşünüz için teşekkür ederim 🙏
katılmayabilirsiniz, ben kendi fikrimi sizde kendi fikrinizi beyan ettiniz mesela ben geçen balina.org diye domain kaydettim ve blog kurdum neden mi, çünkü öğrendiklerim kadarı ile domain alırken 4-5 harfli bir şey almak istiyordum hani akılda kalsın madem diye, sonra 5-6 tane bulduğum anlamlı kelimelerden balina.org u sorgulattğmda pa ve da ları normal bi domainden çok çok yüksek, çok önceden kaydedilmiş ve üstelik wikipedia dan 2-3 tne backlinki vardı, şimdi kalkıp ben neden balina.org yerine anlamlı diye sosyalbalina.com u kaydedeyimki mesela. .