Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öğretmen olması evine para girmesi falan bunlar önemli şeyler değil. Benim 2. evimde (burada evler şu an 2-3 milyon civarında) adam 50 lira aidat ücretini falan ödemiyor. Karşı komşu tünelli çöp atma sistemi olmasına rağmen 3 metre yürüyüp çöpü aşağıya atmıyor kapının önüne koyuyor su akıyor, kokuyor (öğretmen), çocukları bütün gün eve girip çıkıyor kimse onu oradan almıyor.

Bu yazdığınız şeyler insanlık ile alakalı. Kimisi insan değil maalesef. Ben yedek evimi depo gibi kullanıyorum, 3-4 ayda 1 geliyorum ama yıllık aidatımı peşin ödüyorum. Giriş kapısındaki sundurma rüzgardan açılmış kendi malzemelerimi alıp gittim inanmazsınız kattaki 2 tane insan dışı varlığın dışında herkes yardıma koştu beraber yerine sabitledik.

Bina dediğiniz yer bireysel değildir, bina hepimizin. Zemin kat ben asansör kullanmıyorum neden parasını vereyim derse, yarın bende bozulan kapıyı yaptırmam hırsız girer ilk onun evini soyar.

Elbette önce bina bütçesinden alınacak tarzında bir garanti almadan yaptırmanız kötü olmuş. Ödememelerine diyecek lafım yok kimisi böyle, adam dışarı çıksa girse 400-500 lira harcar ama ömürlük kilide 1 kere 400-500 veremez.
haklısınız insanlıkla alakalı herşey doğru diyorsunuz.