bu forumda bazılarının açık seçik yazamadığı bir durumu gözlerimle görüp iliklerime kadar hissetmek için böyle bir konu ve anket açıyorum. Tam olarak konuda belirttiğim gibi, sorduğum sorunun yanıtını tam olarak bu forumda arıyorum. Ayrıca namaz kılmak haram mıdır? evet haramdır. ama abdestsiz. Sizinki bu gaf gibi olmuş. Süt zararlı mı? Hayır, ama anne sütü. Muhabbet uzar gider. Ana konudan kopmayalım. Cümleleri kendi algımıza göre revize edelim. Desteklemek doğru soru değil ise herkes kendince doğru soruyu sorup iyi ya da götü, sıfır ya da bir, siyah ya da beyaz gördüğü şıkka oy verebilir. Makine değiliz, yorumlayabiliriz.
Technique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen misal veriyorum, süt çoğu insan için çok faydalı birşey değildir, son yapılana araştırmalarda bu kanıtlandı. Ancak forumda böyle bir konu açılsa hayatında bununla ilgili 1 makale okumamış insanlar hiçbir kanıt öne sürmeden "hayır bence çok yararlı seni desteklemiyorum" yazabilirler. Her insan her konu hakkında yorum yapma hakkına sahip olmamalı. Sahip oldukları için bu hallerdeyiz...