Okunacak bir bölüm değil. NORMALDE zor bir iş bahsettiğim tüm yapmaları gereken değil, yapmaları gereken işler ve yaptıkları. Sonuç olarak belli ki eğitimlerinde büyük bir sorun var yapılan dolgular 1-2 yıl dursa iyi veya yaptıkları kanal tedavilerde çürüğü iyi temizlemedikleri gibi bir çok sorunları var anlatmakla bitmez.
Şu olayı çarptırıp farklı yerlere çeken arkadaşlar umarım yarın öbürgün dişiniz ağırmaz

) Ondan sonra çoğu insanın yaşadığı problemleri görmezden gelerek söylediklerinizi tekrarlarsınız umarım.
Benim dişim ağrıdı, geçen haftalarda başıma geldi. Gittim muayene oldum, ilaçlarımı aldım ve düzenli olarak söylenenleri yaptım. Şu anda da gayet iyiyim, çalışanlardan da yardımcı olmaya çalışanlardan da Allah razı olsun.
Siz ilk cümlelerinizde söylediğiniz üzere bu konuda bir bilirkişi kadar uzmansınız sanıyorum. İnşallah sağlık kurullarında da bizlere yardımcı olmak için atanırsınız, fikrinizi beyan edersiniz. Ancak yukarıda yazdıklarınız kanunen suç, tababet ve şuabat kanununa aykırı. O nedenle düzenlemeniz de sizin hayrınıza olur. Burada dostane uyarmaya çalışan bir vatandaş olarak uyarmış olayım. Her konuda fikir beyan etmek, gelişi güzel konuşmak da güzel birşey değil.