Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabınızın kapatılma nedeni, Wise politikalarından ziyade, vergi ofislerine yapılan bildirimler sonucu alınan aksiyon olabilir. Gelir yaptığınız ülke İngiltere ise HMRC, ABD ise IRS gibi vergi kurumları denetim yaparlar. Sizin ıspatladığınızı beyan ettiğiniz belgeler, aldığınız paranın vergisinin ödendiğini açıklamıyor ise, hesabınız sadece kapatılmaz, paraya el de konulur. Bununla ilgili olarak burada değil, Wise ile çözüm aramalısınız. Doğrudan kendileri ile telefon üzerinden iletişime geçmeye çalışın ve net bilgi almaya çalışın. Eğer vergi temelli bir konu ise, bunu kanıtlamazsanız, adınız hoş olmayan bir gerekçe ile uluslararası sistemde uzak durulması gereken isim olarak işaretlenir. Bu gibi işler ileri gittiğinde, patır patır normal bankalardan bile red alırsınız.
Hocam ben Almanya'da çalıştığım şirkete efatura üzerinden resmi olarak faturalarımı kesiyorum bunları da ilettim ama dikkate almadılar sanırım. Çünkü bana bu ıspat niteliğinde değil gibi bir cevap verdiler. Gün içerisinde 10 defa müşteri hizmetlerini aradım görüşmek için görüştümde tekrar belgeleri istediler a'dan z'ye hepsini gönderdim wise'ye. Ama süreç ile alakalı başına böyle bir durum gelen varsa bi yol izmemem için açtım konuyu. Yoksa elbette biliyorum burada aramamam gerektiğini.