Dolgulu dişim hafif kırılmış ve kırılan yerin arasından dişe doğru çürük oluşmuş.
Ağrı yaptı ve sözde diş hekimine gittik İşi dolgu yapmak, kanal tedavisi gibi işlemler olan bu doktorlar sadece iltihap ilacı yazıp gönderiyor. Yani eczacı dan tek farkları o klinikte oturmaları.
Çürük temizlenmeli, dolgu temizlenmeli, tekrar dolgu yapılmalı tüm işlemler bu ama çok zor geliyor ki saçma sapan şeyler söyleyip gönderiyorlar.
İlla tanıdık veya özele mi gitmek gerek? Böyleyse hepsi özel olsun devlet boşa para harcamasın, işini iyi yapan doktorlar para kazansın.
DÜZENLEME Yanlış anlayan ve çok bilmiş diyen arkadaşlar için olayın arka planı ve detayı:
Öncelikle ilacı verdikten sonra ağrı geçince gel falan denmedi git başka yere görün dendi.
1 yıl önce aynı sorundan müzdarip dişimden aynı yere gittim, bana yine iltihap ilacı verdiler iltihap kurumalı ki dişe müdahale etsinler doğru. Fakat olay şöyle iltihap kurudu, diş ağrım geçti tekrar gittim bana dişini çekelim dediler

çektirmedim tam 3 farklı hekimden randevu aldım hepsi gel çekelim dediler yani anlayacağınız uğraşmadılar. Tanıdık bir doktor vardı önce dolguyu temizledi sonra dolgumu yeniledi olay çözüldü. Dişi çektirmekten kurtardık.
Şimdi geleyim diğer soruna benim dişlerimde sorun oluşturan şey doktorların yaptıkları dolguların en fazla 1-2 yıl falan durması, yaptırdığınız kanal tedavisinin dibindeki çürük tam temizlenmediği için yine yıllar sonra apse oluşturup daha büyük sorunlara yol açıyor ve maalesef çoğu kişi bu duruma düşüyor . Peki özelde yapılan dolgular ? rahat 5+ yıl durmakta.
Ben sadece bir örnek verdim konuda bir çok arkadaşımız yaşadığı sorunu yorumlarda belirtti ki %80 sorun yaşamakta arada işini bilen ve ilgilenen doktorlar görenler de olmuş..