- Bireysel paypal hesabı ile tüm dünyadan ödeme alabilirsiniz.
- Hesaba sahip olmak için sadece kimlik bilgilerinizi iletmeniz yeterlidir.
- Ödemelerinizi TL hesabınıza çekmeniz için gereken bilgiler verilecektir.
- TR ip ve uygulama ile kullanabilirsiniz.
- Daha önce hesap sattığım kişilere yaptığım tüm işlemleri yapıyorum.
- Hesap para birimi 'dur / tüm para birimleri ile alım ve gönderim yapabilrsiniz.
- Hesabınızın limite girmemesi için yapmanız gerekenler bildirilecek / adres kanıtı vs durumunda destek verilecektir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Yapmanız gereken
- İsim Soyisim
- Doğum tarihi
- Telefon numarası (Daha önce kullanılmamış olması gerekli)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başlangıç Fiyatı: 20 TL
Minimum Artış: 30 TL
Hemen Al: 250 TL
Açık Arttırma Bitiş: Son teklif + 5 saat
Ödeme Yöntemi: Havale/Eft, Papara, Kripto
Paypal Bireysel satış hesabı konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.r10.net/webmoney-paypal-...ce-250-tl.html **REFERANSLARIMIZ**
2 Adet hesap temin edilmiştir.
Çok ilgili arkadaş.
1 Adet paypal temin edildi teşekkürler
Paypal bozumu yaptırıldı, güvenilir, hızlı işlem. Teşekkürler
Bir adet paypal hesabını sorunsuz ve hızlı bir şekilde teslim aldım. Ayrıca tüm soru ve yardım ihtiyaçlarımı karşıladı. Teşekkür ediyorum..
Hocam çok ilgili 1 adet paypal hesabı satın aınmıştır. Kendisine ilgisi için teşekkür ediyorum. Çok hızlı işinin gücünün olmasına rağmen aynı gün teslimatı gerçekleştirdi.
1 adet hesap alındı teşekkürler
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diğer Satış konumuz (Bireysel Cashapp hesabı)
https://www.r10.net/webmoney-paypal-...ce-350-tl.html
CashApp hesabı satın alındı. Çok ilgili bir kişi teşekkür ederim.
2 Adet Cash App hesabı açtırıldı hızlıca teslim etti sorularınıza da hızlı bir şekilde cevap veriyor A+++
1 adet hesap satın alındı , ilgisi için teşekkür ederim , bol soru sormama rağmen hızlı dönüş sağlıyor
1 adet CashApp hesabı satın aldım. Çok ilgili ve hızlı bir kişi teşekkür ederim. ( Eğer işler yolunda giderse 1 aydan sonra 3-4 tane daha hesap açmayı düşünüyorum. )
Cashapp hesabı satın alındı. Oldukça ilgili ve sabırlı birisi. Herkese tavsiye ederim, hayırlı satışlar
Gerçekten güzel hizmet veriyor cashapp aldım 1 aydan fazla oldu ve her konuda yardımcı oldu sorunsuz ödeme alıyorum.