OKKODE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstünü iade etmesi lazım eğer geç yenileme 200 vs. ise. kalanı vermeleri lazım.
elinizde bunların fiyatları olan bir liste bişey var mı. varsa tüketici hakemden başlayın biraz sürer ama çözülür gibime geldi.
fazladan 1300 tl almak nedir?
Yenileme ücretini müşteri temsilcisinden öğrendim.

Az önce şikayet birimi sorumlusu olduğunu söyleyen bir hanımefendi aradı. ICANN ile yaptıkları Akredite sözleşmesinde buna yetkileri olmadığını söyledi. 1 Yıllık ücretsiz hosting teklif etti. Benim hosting, sunucu, storage vb ihtiyacım yok bunlara zaten ücretsiz bir şekilde istediğim zaman erişebiliyorum. Standart uzatma tutarı neyse onu alır gerisini iade edersiniz o zaman benim problemim çözülür dedim. Böyle bir şey yapamayacağını üstleriyle görüşmesi gerektiğini dile getirdi. Sonuç olarak iptal ve iade hala sağlanmadı.

Mağduriyetim hala çözülmedi. Bu saatten sonra yapacağım şey ise tam olarak şu; Domain bende, yayına alıp yaşadığım deneyimi tüm internet camiasına aktaracağım. Gerekirse domaine verdiğim paranın iki katını verip uygun "keyword" kullanarak reklam çıkacağım.

Yokuşa yokuş arkadaşlar. Bilginiz olsun domain alırken, uzatırken bir hata yaparsanız size yardımcı olabilecek bir firma değiller, sözleşmelerinde o şekilde yazıyor. Farklı firmaları tercih edebilirsiniz. Türkiye'de Lisanslı 5 firma bulunuyor belki onlar size bu konuda yardımcı olabilirler.