Tevrat ve incilin aynı olduğunu ilk indigı gibi hic degismedigini iddia ediyorsanız gerçekten tartışmaya gerek yoktur tenzihten uzak ve insan merkezli bir tanrı anlayışı peygamberle guresen tanrı ve değişmemiş metinler en eski metni Yunanca olan aslı aramice ama degismedi Haşa size iyi okumalar konuşacak biseyimiz yok.
İncil'in indiği gibi olduğunu falan iddia etmedim, sadece basit mektuplardan oluşan bir kitapçık dedim, inmemiş bir şey değişse ne olur değişmese ne olur. Tevrat için ise evet son 1400 yıldır değişmedi dedim doğrudur, 1400 yıl önce tam 1100 yıldan beridir korunan bir kitap vardı ortada çünkü. Peygamberlerle güreşen Tanrı vs. bir şeyler yazmışsın ama saçma sapan geldi ne dediğin bile anlaşılmıyor, bir şey ayrı yazılır şuna artık dikkat edin ayrıca. Yunanca Aramice bir şeyler yazdınız onu bile anlamadım, kriptograf gibi şifreleyerek mi yazıyorsunuz nedir bu zeka testi falan mı? Ha şunu bileydiniz, konuşacak bir şeyimiz yok işte bende onu diyorum. Bende sizinle konuşmaktan keyif almıyorum, hiçbir soruya cevap veremeyen ve demagoji ile haklı çıktığını zanneden, çok bilmiş görünmeye çalışıp hiçbir şey bilmeyen aşırı sıradan birisiniz, bana katabileceğiniz hiçbir şey yok, sizin bilginiz size bile yetmiyorken bana yeni bir bilgi katamazsınız maalesef.