VatanWebTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret puanını bilmiyorum ama ticari konularda olumsuz yorumlar yasakmış. Sadece olumlu yorum olacakmış moderatör arkadaşlarla konuştuk geçen gün. Polemik yaşanmaması ve ticaret yapmayıp olumsuz yorum atarak suistimal edenler için yasaklanmış olumsuz yorumlar. Şimdi ben bir ürün alırken o adamın yorumlarına bakıp alıyordum artık bakıp almayacağım çünkü olumsuzluk yaşayanların yorumları siliniyormuş konulardan. Sizde boşuna yorumlara bakmayın ticaret yaparken çünkü sadece olumlu yorumlar kalıyormuş ticari konularda.
çok saçma o zaman negatif trader niye warki bu kural olduğu sürece d0olandırıcılık olayları cok cok olur r10da bence şuan bunu söylemen benim icin güvensizlik ortamı yarattı sahsi fikrim r10 da o zaman bende herkese verilen hizmetin yarı fiyatı teklif vereyim 1 ay süre istiyim 10 kişiyi öle carpiyim 100 bin sonra o parayı 1 ay boyunca değerlendiriyim sonra mağdur olanlar şikayet acsin paralarını iade edeyim trader de kalksın ben 100 bini warya 1 ay öle milleti carpsam 10 bin en az kazanırım garanti