3. güzelmiş bende dövme yaptırmayı düşünüyorum ama karar vermek bir hayli zor olmalı
Gerçekten karar vermek çok zor...
İlk dövmeni bu tarz büyük yapmanı önermem, çünkü dövmenin bir vakitten sonra özenci kalmıyor açıkcası. Yaptıracaksan da minimal bir dövme yaptırmanı tavsiye ederim, dövmeyi yaptırdıktan bir kaç yıl sonra hala sıkılmadıysan saçma gelmiyorsa bu attıkların gibi büyük dövme yaptırabilirsin. Sonradan pişman olmaman için. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama devlette çalışacaksan en azından dirseğinin üstünden başla yaptırmaya yoksa çok sıkıntı oluyor, el de ve parmaklarda.
İlk dövmemi yaptırırken bayılacaktım, gözlerim çok karardı. Benim tavsiyem yanına çikolata, bisküvi tarzı şeyler almanı öneririm. Bayılacaktım derken acıdan değil böyle insan bir tuhaf oluyor. Acısı yok denilecek kadar az dövmenin.
Aslında epey haklısınız ilk modelin bu kadar büyük olması yaptırma konusunda beni zorlayabilir. İlk dövmemi yaptırdıktan sonra baya bir dövme fikrim var epey bı dovdurecegiz 😂 Çalıştığım şirkette herhangi bir sorun yaratmıyor dövmeli kişilere çoğu kişide bulunuyor. 😒😒 Dövme yaparken tatlı krizimi aman amaan sürekli krizdeyim ben 😂😂
1. resimdeki çok güzelmiş hocam bende düşünüyorum şuan
Pinterestte çok güzel modeller var bence oralardan bakın hocam