HiFiDost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşveren üniversiteyi 11 senede bitirdiğimi görünce direkt siliyor beni. İşin komik yanı, başvurduğum şirketler genelde profilimi açmıyor bile.

YTÜ - Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunuyum. YTÜ, bir İTÜ ve ODTÜ değil. Hatta YTÜ bence vasat bir üniversite. (İlk 9500'de girmiştim sınavda ama o zamanlar sınav daha kolaydı)

Multimilyonerim, kendi sigortamı yıllardır kendim ödüyorum. 16 yıldır sigortalıyım. (15 yaşımdan beri) Sigortamın günü bile dolmak üzere. Erken emeklilik 35 yaşına inse 35 yaşımda emekli olacağım. Bankada çok az para tutarım ama 3 aylık faizim bile 150000 TL. Her ay 30000 TL harcıyorum. (Yalan söylüyorsam imanım gevresin (Müslüman oldum, namazımı aksatmıyorum))

Google aramasında ismimi aratan işveren zaten iş vermez. (İnci Sözlükçüler hep adım soyadımla sövmüşler, kaldıramıyorum da, adminlere ulaşılmıyor) Valla emekli olsam bari 35 yaşımda.

Edit: LinkedIn, Kariyer net ve doğrudan başvurularım var yüzlerce. Kimse aramadı bile.
inanıp haline mi yansam yoksa inanmayıp gelmişine geçmişine mi yazsam bilemedim. iyi niyetimi koruyacak olursam ortada üzülecek bir durum yok, kendinize yeni bir amaç bulun. dünyayı gezin, youtuber olun. bot basın, geçmişinizi temizleyin. iş kuracak kapasiteniz yoksa iş kuran birisini finanse edin patron olun. bu kadar kapasitesiz biri nasıl multimilyoner oluyor onu da çözemedim. kaymakam falan mısınız?