istikrarlı bir şekilde devam etmene sevindim göktuğ hayırlı olsun
evet kendi kazanç yollarımızı gösterek ekmeğimize kan doğradığımızın şakasını yapıyoruz bazen (:
ama pasta o kadar büyük ki, bencillik yapmaya gerek bile kalmıyor açıkcası.
günlük 500-1000 lira arası gelir getiren youtube kanalım olduğunu öğrenenler şunları soruyor
kaç abonen var? kaç izlenmen var? tbm oranların nedir? (bu niceliksel bakış açısı adsense zihniyetinden geliyor)
sanki kazanmanın tek yolu buymuş gibi...
senin gibi, görünenin ötesine bakanların bu şekilde bol bol kazanması beni mutlu ediyor.
umarım çok daha fazlasını kazanırsın. teşekkür ederim etiket için de
Teşekkürler dostum bilmukabele
Aslında o 500-1000 lira çizgisini tutturana kadar ne emekler verildiğini anlatsan soranlara, muhtemelen birçoğu insanın altından kalkamayacağı yükler olduğunu göreceklerdir, sen emeklerinin karşılığını alıyorsun
Genelde uzman pazarlamacıları incelerseniz hap bilgiler ile size işi zaten anlatırlar. Şaşırmanıza gerek yok çünkü insanlar önüne kaynak gelse bile yine de işi bilen birisine bırakmayı severler. Siz de bu videolarınızla işi bildiğinizi kanıtlayarak daha fazla müşteri çekebilir, kişisel marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.
Selamlar, evet kesinlikle dediğiniz gibi oluyor yani mesele 6 dakikalık adımları tamamlamak değil de konuya daha hakim olan birine güvenilmesi ve örneğin gene sizin de dediğiniz gibi bazı eğitimciler var ki ücretli sundukları eğitimlerde ne varsa dağınık bir şekilde ücretsiz olarak da paylaşmalarına rağmen ücretli kısımdaki satışları da gayet iyi sürdürüyorlar. Yani satış odaklılık ile antipati kazanmak yerine fayda katmayı deneyip sempati kazanarak dönüşüm elde etme şansı herkes için mevcut.