ben ne zaman herhangi bir sıkıntıyla karşılaşırsam
@Coşkun Çetin; 'e mesaj atıyorum, direkt dönüş yapıyor. Bu tarz konuları araştırmadan yada sormadan açmak bana göre bir hata.
sanırım amazonu aramızda pek eleştirecek kişiler yoktur, şahsen benim alışveriş yaptığım tek site.
amazon satıcılı bir ürünü aldığınızda hiç bir sorun yaşamazsınız, her türlü ilgiyi de gösterirler. burdaki amazon satıcısı ise r10 diyelim.
fakat amazon bir pazar yeri ve herhangi bir satıcıdan alışveriş yaptığınızda sorun yaşayabilirsiniz ve hatta diyelim ki d--dırıldınız. sorumlu olarak amazonu tutuyorsanız sizde bir problem var demektir.
en sonunda bu tarz konulardaki yazılan sıkıntılı yorumlardan dolayı sinirlenecek, kapatıp siteyi gidecek ya da devredecek. şahsen site benim olsa ve bu zamana kadar elde ettiğim gelir bana yetiyorsa bi zamandan sonra uğraşmam kapatırım.
buna benzer forumlar vardı, isim vermeyeceğim. eskiden oralarda ticaret yapardım ve ciddi manada göz göre göre her şey dönüyordu, aklınıza gelen site olduğuna eminim. tam tersine orda da kimsenin sesi çıkmıyordu yapılan işe.

ses çıkaran da banlanıyordu.
her türlü eleştiriyi yapabiliyorsunuz dozunu abartmadığınız sürece burda. bu yüzden böyle oluyor zaten. izlemeniz gereken yolu izlemeyip bu tarz konular açmanıza hiç gerek yok.
o yüzden ekmek yediğimiz yere sahip çıkalım, gereksiz linç kültürü edinmeyelim.
yüzlerce mesaj almasına rağmen en gereksiz soruyuda sorsanız dönüş yapan bir takım lideri var, bence bu avantajı değerlendiremiyorsunuz.
iyi forumlar.