Chen47 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IMEI atılmış ise süre uzatması yapamaz yapsa bile açılmaz eğer IMEI atılmış ise miu 13 sürümüne güncellemenizi tavsiye etmiyorum eğer IMEI ile oynama yapılmadiysa yazılım atarak sorunu çözebilir siniz .
imei atılmadı bana geldiği imei ile duruyor forumdan telefon satan mod var ondan aldım 1.5 yıl kadar oldu imei kayıtlı almıştım ama kayıtsız geldi şimdi 4 ay uzatın dedim 3 gündür uzatacak bekliyoruz.
kendisinede yazdım durumu ama cevap yok.

opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynı telefondan bende almıştım, yukarıda arkadaşların dediği gibi telefon india vs çıktı sonra araştırdım ettim yani yasal olarak napabilirim. pasaport kaydı gerekiyor gsm hattıın 3-5 yıl gibi bir süredir adıma kayıtlı olması gerekiyor. 3000tl gibi bir fiyat çıkıyor vs. 5 yıl kadar başka hiç bir sim kartla kullanamıyorum gibi dünya kadar problem var. aldığım yere gittiğimde doğruladır yazılım atarlarsa çift simkartın çalışmayacağını tek sim kartın çalışacağını söylediler e ben onada gelemiyorum ihtiyacım var çift sim karta yurt dışı hatlarım vs oluyor. baktım olacak gibi değil telefonu geri verdim aynı telefonun türkiye garantilisini aldım. vallaha hocam işiniz çok zor imkansıza yakın bence uğraşmayın aldığınız yere makul bir ücrete geri satıp türkiye garantilisini alın.
ben tek sim kullanıyorum da telefon tümden gitti satan arkadaş ta keyfine göre günde bir cevap yazıyor