Yedek alabileceği script dışında bir şey yok hocam paket satış paneli olduğu için öyle SMM Panel gibi müşteri listesi de yok, arkadaşın bu konuda günahını almıyorum ama iyi niyetle yaptığım hostingi ücretsiz benim tarafımda 1 yıl hediye tutmama sanal pos yok diye kendi sanal posumu kullandırtmama rağmen hala daha "iade istediğimde alan adı hosting sizdeydi" diyor halbuki alan adı devir edilmiş, kendisinin mailine girip sadece "İşlemi onayla" butonuna bastım anında benim mailimden bu maile düştü alan adı.
Yani anlamıyorum üste çıkmaya çalışmak için niye böyle yapıyorlar dışarı çıkmaya param yok iade almanız daha iyi diyor "Tamamdır iade alabilirim fakat biraz beklemeniz gerek iş yapıyorum para biriktirmem lazım" diyorum bu sefer konu yine alan adını vermedin hostingi vermedin e dönüyor, Allah'ım bu nasıl çiledir
anladığım kadarıyla konu baştan detaylı konuşulmamış, bazı cümleler sürüncemede kalmış.
- hosting 1 yıl hediyem olur dediyseniz tamam duracak hosting, resellerde olan hosting için sadece panel bilgisi verin kullansın, yok idare ederim dediyseniz sorumluluğunuz yok bi zahmet alsın hostingi
- sanal posu hemen kapatın zaten yaptığınız yasal değil, tutar bir tane çalıntı kredi kartıyla işlem olur başınıza iş alırsınız
- domain gittiyse bilerek onaylamıyorsa sorumluluk siz de değil
- siz iyi niyetle yaklaşıp ödeme için zaman istiyorsanız ve bunun için beklemiyorsa yapacak birşey yok
- dijital ürünler kopyalanabileceği için iade söz konusu olamaz
Daha küçük benzeri bir olay geldi başıma, adama çalışma yaptım beğenmedim dedi ve iade istedi, normalde iade almam ama tamam olur dedim. yemin billah etti kullanmayacağım görseli diye. tesadüf eseri başka bir projede denk geldik profil fotoğrafına yaptığım çalışmayı koymuş. sordum niye böyle yaptın diye, ya kem küm, işte yeni çalışma yapılıyormuş da onu beklerken koymuş muş. böyle adamların hesabı öteki tarafa kalır.
şimdi bu örnek ticaret yaptığınız arkadaşımız için geçerli olmayabilir fakat bir dijital ürün var ortada kopyalamaya müsait. o yüzden iade iptal benim gözümde.