delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 u bi satın alayım, birşey deneyeceğim

tek taraflı dinlediğimiz kadarsa, kesinlikle kabahat siz de değil. madem sistemi merak ediyorsun o zaman uzak masaüstü ile bak et incele sonra satın al, ama satın aldıktan sonra yedeklerini al sonra da iade et olursa iş değişir. karşı taraf kopyalamamış da olabilir fakat hep soru işareti kalır kafada.
Yedek alabileceği script dışında bir şey yok hocam paket satış paneli olduğu için öyle SMM Panel gibi müşteri listesi de yok, arkadaşın bu konuda günahını almıyorum ama iyi niyetle yaptığım hostingi ücretsiz benim tarafımda 1 yıl hediye tutmama sanal pos yok diye kendi sanal posumu kullandırtmama rağmen hala daha "iade istediğimde alan adı hosting sizdeydi" diyor halbuki alan adı devir edilmiş, kendisinin mailine girip sadece "İşlemi onayla" butonuna bastım anında benim mailimden bu maile düştü alan adı.
Yani anlamıyorum üste çıkmaya çalışmak için niye böyle yapıyorlar dışarı çıkmaya param yok iade almanız daha iyi diyor "Tamamdır iade alabilirim fakat biraz beklemeniz gerek iş yapıyorum para biriktirmem lazım" diyorum bu sefer konu yine alan adını vermedin hostingi vermedin e dönüyor, Allah'ım bu nasıl çiledir