bahsettikleri kişiyi tanımam etmem. Fakat bu d0landirici lafını bi kenara bırakmaları lazım artık.
mağduriyet oluşturmayı ve d0landırıcılık yapmayı birbirine karıştırmayın.
Kusura bakmayın fakat İleri zekalı bazı arkadaşlar hiç araştırıp bakmadan anında R10u kötülemeye başlıyorlar. Nedir amaçları, kötüleyince ele ne geçecek? Bizim gerçekten boyle kansızların 3-5 lirasına ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz..
Aynen öyle.Ben bu forumda nice kurumsal plusların ve nice moderatörlerin banlandığını gördüm.
Hatta kimdi tam hatırlamıyorum ama bir sorun olmuştu benim zamanında size iletmiştim bir moderatörün direk yetkisini almıştınız.
Birisi bana hack hesap sattı. Normalde çoğu anlamaz ama ben hemen çalıntı olduğunu anladım ve hesap mesajlarından kişinin yakınlarına ulaştım.Hesabı çalınan kişiyi buldum .
Mahkeme dosyalarını vs hazırladım.Hack hesabı satan R10dan banlandı ve kurumsal plustu. Sonra geldiler bana mahkemeye verme diye yalvardılar.
Ben de hesabı çalınan kişinin hesabını verip olayı ona devir ettim. Benim yerimde başka biri olsa aman zaten 20 tl gitti diye peşine düşmez. Parayı da geri aldım tabi.
D0landırıcı konusuna gelecek olursak bir insana d0landırıcı demek için o kişinin birilerinin parasını alıp ortadan kaybolması lazım vs.
Mağduriyet farklı bir şey d0landırıcılık farklı bir şey.
R10nu kötülemek için yöneticilerin çoğunun d0landırıcıları savunması parayla ban kaldırması,çoğuna haksızlık yapması lazım ama böyle bir şey yok.
Yönetimi suçlamak yerine ticaret yaparken dikkatli olunması gerekiyor. Beni niye d0landıramadılar ? Bana da çoğu d0landırıcı yazdı küfürü yediler oturdular aşağı.
R10 da d0landırılanların çoğu mahkemeye bile gitmiyor. Mesela en basit örnek mustafa düşünceli diye biri var çoğunu d0landırmış neden dışarda ?
Çünkü birleşip de gidip bi dosyaları birleştirmeyi bilmiyorlar. Savcılık dosyalar birleşirse adamı öttürür ama d0landırılanlar bunu yapmıyor sonra vay efendim kurumsal aldı dlandırdı .
D0landırıcı olduğu adamın alnında mı yazıyor yönetim nerden bilsin diye düşünmüyorlar.
Ek olarak ben de konuda şikayet edileni tanımam sadece mesajlarına vs baktım d0landırıcı adam iade edelim demez o kadar kişiye parayı aldığı gibi kaçar.