Geçtiğimiz günlerde bir tane üzerine basa basa "Borcum nedeniyle satıyorum" yazıp ilana koyduğum paket satış sitemi sattım, arkadaşla görüştük SEO makaleleri tanıtım yazısı konusunda yardımcı olurum dedim Sanal POS yok dedi tamam onu da ben veririm dedim, hostinge ücret ödemesin diye onu da bende kalabilir problem yok dedim. domain site admin vs mailine transfer edildi xxx TL parasını iletti, 1 gün sonra akşam 7 gibi ailemle otururken mesajlarını görmediğim için aramalar mesajlar hocam yardımcı olurum demiştiniz böyle olmayacak iade alayım yazmış, durumu izah ettim birlikte tanıtım yazısı çalışması teklif ettim tanıtım yazısı da 10 TL 25 TL 50 TL bütçeye göre her yerden alınabilir, ona da paramı vereceğim ücretsiz demiştiniz ben en iyisi iade edeyim konusu açıldı, sonra domaini göndermemişsiniz bile hosting zaten sizde deyince deliye döndüm hostinge para ödemeyin diye başka hosting aldırtmadım dedim. Domaini de onay maili kendisine gitmiş, muhtemelen basmamış maile girip onayladığım gibi kendi mailine aktarıldı.
En son sürekli iade muhabbeti yapınca paket satış sitesini başkasına satmak için yeni ilan açtım, hatta sattığım diğer paneli alacak arkadaşlara da bu da var ister misiniz diye teklif sundum ilk seferki gibi ilgilenen olmadı, en baştaki arkadaş da sürekli yazıp yazıp hala hostingi bile vermediniz domaini bile vermediniz muhabbeti yapıyor gece gündüz bakmadan soru işareti atıyor hocam yazıp duruyor, az önce tekrar domaini vermemiştiniz bile deyince sinirden elim boşaldı ticaret ahlakı olarak evet arkadaşa iade yapmak istiyorum ama sizce benim böyle bir mecburiyetim mi var? Bana yazdığı mesaj "ben bir site satsam parayı alıp yemem." cinnet geçireceğim arkadaş konuya bas bas bağıra bağıra borcum var diye satıyorum yazmışım zaten, senin siteyi alıp iki inceleyip 3 gün sonra iade istemeni mi bekleteceğim?