Hocam kendiniz ile neden çelişiyorsunuz sürekli? Kimse kimsenin inançlarına saldırmıyor, herkes kendi doğrularına inanır. Siz araştırmayacak kadar tembelseniz bu bizim sorunumuz değil. Önümüze koyabileceğiniz tek kelime "kafir". Biz karşı çıkılamayacak kanıtlar sunuyoruz, siz sadece kafir diyebiliyorsunuz. Koyduğumuz bir tane bilimsel kanıtı çürütür müsünüz?
bak hala aynı kafa, benim adıma yine saçmalamalar devam ediyor. yazdıklarım arasında çelişen nedir söyle. mesela sen benim, inandığım din hakkında ya da başka bir şey hakkında, ne kadar bilgi sahibi olup olmadığını nereden biliyorsunda "siz araştırmayacak kadar tembelseneniz" gibi dangalakca bir cümle kurabiliyorsun. benim görüşüm net; karşıdakinin şahsını ya da inancını aşağılama ve hakaret olmadan istediğin kadar eleştir ve inanma kimse kimseyi bağlamaz. ama senin dediğin gibi tanımadan tembel gibi yaftalamalar yapana da insanî olarak, aynı tonda ya da fazlasıyla karşılık veririm. herkesin dini ya da dinsizliği kendine diyorum, herhangi bir şeye inandırma peşinde olan bir cümle kurdum mu ki, karşı çıkılamayacak bilimsel yanıtlarımı çürüt diyorsun. özetle sadece insanların söylemlerini gelip, kendi kendinize islam adına söyleyip dine saldırmayın kafir arkadaşlar dedim, bunu da tüm inanmayanlara değil aşağılayanlara söyledim..