Selamlar, geçenlerde WordPress tema satışlarına ve eklenti satışlarına taban fiyat uygulaması getirildi. Piyasayı dengelemek için yapıldığını anlıyorum veya başka bir şey için yapıldıysa da bilemiyorum. O günden sonra tema satışımda çok fazla düşüş oldu çünkü açık arttırma ile sattığım için insanlar minimum 100 150₺'de satısı bitiriyordu ve haftada 8 konu limitim var. Bu doğrultuda WordPress tema geliştirmek PHP script yapmaktan daha meşakkatli diye düşünüyorum (piyasadaki toplu scriptlere kıyasen). Konu taban fiyat güncellemesi geldiğinden beri satışlarım çok fazla düştü ve yeni müşteriler artık gelmiyor : ) ( tema ve eklenti satış kategorisi birleşti ve daha da zorlaştı) Peki 20₺'den script, 25₺'den script satılırken bu konuya müdahale neden olmuyor ? Daha doğrusu müdahale olacak mı ? Ek olarak WordPress tema satışı için taban fiyat uygulamasının kaldırılmasını veya daha alta çekilmesini öneriyorum. Bu bir öneri ve düşünce konusu olup, herhangi bir sorun olması dahilinde problem belirtilerek konuyu kaldırırsanız sevinirim. Diğer forum üyelerinin de düşüncelerini konuma bekliyorum