Bu konu ile ilgili bir çok kez ifade verdim eskiden aynısı benimde başıma geldi 3-5 yıl önce internetimizi ortak almıştık komşu ile fakat internet bizim üstümüzeydi ortak aldığımız komşunun oğlu yasa dışı işler yapmış ip benim adıma olduğu için ifadeye gitmiştim 3-5 kez hepsinden kovuşturma aldım komşum olduğunu bu işleri yapanın komşumun evine şafak operasyonu yapıldığında öğrendim ve ifadelerimde bunu avukatım söyledi ve hakkımda soruşturmalar düştü komşunun oğlu ceza aldı ben almadım eğer bir den fazla kez ifadeye giderseniz sorumlu kişi bulanamaz ise hakimler internetten anlamadığı için ihaleyi size yıkıyor avukatım sorumlu kişi ortaya çıkmasaydi birinden birinde illaki ceza alacağımı söylemişti ifade verirken panik oluyor heyecandan vs korkudan o yüzden rahat şekilde ifade verin korkarak ifade verince polisler senin yaptığıni düşünüyor sana baskı kuruyor dikkat edin geçmiş olsun
hocam bende nasıl kanıtlayabilirim yapmadığımı dedim bilmiyorum dediler çok arada kaldım baya tedirgin oldum hocam