@BetaHouse; kardeşim, kitap yaz, ilk alan ben olacağım.
https://www.dr.com.tr/Kitap/Sana-Soz...=0000000605594
Şiir kitabı yazdım okuyan olmadı dostum bu ülkede kitap büyük iş, ayrıca yazsam imzalı şekilde kargolarım sana birde para mı alacağız senden

Bak şurada 5 satırı geçtikten sonra devamını okumadım, sonrasını okumadım, çok uzundu okumadım deniyor, Lost tadında kayıp hikayesinin romanını yazdım 200 küsür sayfada bıraktım artık kim okuyacak diye düşünüp. Kitap okumayan arkadaşlara şiddetle kitap okumalarını tavsiye ediyorum, o tadı aldıktan sonra bırakması zor oluyor hatta bitmesin diye devamını okuması gelmiyor insanın, bitince de boşluğa düşülüyor şimdi ne okuyacağım deniyor öyle keyifli bir şey ama bizim ülkede bu yaygın değil. İyi tamam okuyalım ama nereden başlayacağız diye düşünen varsa direk 1984 derim ilk olarak, aynı yazar George Orwell'ın Hayvan Çiftliği kitabı da şahanedir. Paulo Coelho müthiş bir yazar ve Işığın Savaşçısının Elkitabı müthiş bir eser, John Verdon'ın Aklından bir sayı tut, gözlerini sımsıkı kapat ve devam eserleri harika, Olasılıksız, Zar Adam, Kafka'nın Dava ve Dönüşüm, Tapınak Şövalyeleri, Dinler Tarihi, Yılmaz Özdil'in Mustafa Kemal ve Son Cüret kitapları müthiştir nereden başlayacağını düşünenler için.