Gamermarkt'dan hesap satmıştım herkesin yaşadığı sorunu yaşadım yani hesabın geri alındığına dair bir şey söylediler oysa öyle bir ihtimal bile yoktu.
İcra takibi başlatmışlardı 8-9 ay sonra kağıt geldi bugün ve 2-3 katı tahsil etmek istiyorlar aksi takdirde hapis cezası vs. yazıyor ne yapmam gerekiyor acaba?
Hocam yazacağım şeyi dikkate alın icra direk kapatılır. Öncelikle tebligat ulaştığı gibi adliye ye gidip benim böyle bir borcum yok diye itiraz etmeniz lazım. Size açılan ilamsız icra. Yanı buna itiraz ettikten sonra dosya direk kapanıyor. Bana da 1 yıl önce açmışlardı. Adliyeye gittim orada bir avukat buldum 20₺ ye itiraz dilekçesi hazırladı benim yerime ve onu teslim ettim. Sonra icra kapandı. İlamsız icra nedir dersen bir kişinin kimlik bilgileri varsa 30 50₺ harç masrafı ile istediğin tutarda borç icrası açabiliyorsun. Yani orada 100milyom tl de yazsa fark etmiyor. Fakat önemli olan tebligat eline geldiğinde başlayan süre. Sanırım 1 hafta süren var. 1 hafta içinde itiraz etmezsen borcu kabul edersin. İtiraz edersen kapatılır gider icra. Aslında bu adalet sisteminde olan bir açık. Çünkü isteyen istediği kişiye açabiliyor. Bazı vatandaşlar bilgisiz olduğu için böyle dolandırılan çok var. *********** taktiği de diyebiliriz. ha bu demek değildir her ilamsız icra böyledir. Gamermark un açtığı ilamsız icralar böyle. O yüzden korkma ve bir avukata git ya da kendin itiraz dilekçesi çıktısını alıp doldur teslim et.
Avukat senden 20-50₺ arası eğer borç tutarı fazla ise daha fazla isteyebilirler uyanıklık yapıp. 250₺ açılan ilamsız icra için 20₺ avukata ödedim o da adliyede görev yapan birisiydi. Uğraşmadım kendim çıktısını alıp vermeye.