geçen yaz dı sanırım...ocagın üzerindeki altı yanan,agzına kadar kaynar su dolu çaydanlık ayagıma döküldü.kendine pek dikakt etmeyen ve sakar bi yapım var diyebilirim.yani ben de vücudumda bu tarz şeylere alışıgız,hızlı iyileşirim ve pek acı duymam.bu yüzden acile filan gitmedim ama ayagım,filmlerdeki ejderha ayagına döndü yemin ederim ertesi gün gidip eczaneden yanık kremi istedim,onu sürdüm.sonra baktım acı filan yok ama başaki kadar olmasada ayak hala bi insan ayagına benzemiyor.bi doktora gideyim,farklı bi krem versin dedim.6-7 ay ugraştım,bi randevu alamadım.yaşadıgım yerde bu işe bakan zaten 1 tane doktor vardı,ben izne filan çıktı diye düşünmüştüm ama kadın işi bırakmış direkt.1 yıl oldu,ayagım normal bi insan ayagına döndü artık ama ayagımda suyun en çok döküldügü noktada sık sık kaşınma ve belli bi yanık izi duruyor.hayatımın büyük çogunlugu hastahanelerde geçti benim.eskiden olsa sabah 5te kalkar giderdim hastahaneye,sıramı alırdım,en azından sorunum 1-2 günde çözülürdü.şimdi randevu alma şansın yok,alabilecek olsan da zaten doktor yok.elde kalan doktorlarda 1 yıla kalmaz komple gider,aklı olan kalmaz yerinde abi.ondan sonra suriyeli doktorlara yada yeni mezun olacak,henüz iş bilmeyen genç doktorlara derdimizi anlatmaya çalışırız...