mtyproduksiyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam büyüye inanmıyorum bir parça kağıda arapça yazılar ile ne yapılabilir ki? diye sormuş
MANTIKLI BİR AÇIKLAMA BEKLİYOR
Herkes ayetleri yazıyor dini inancını sorgulatıyor. Çok iyi büyücüler var diyor. Yaşayanları gördüm diyor.
Arkadaşlar adam nasıl olabildiğini soruyor. Bunu cevaplayacak bilginiz var mı? Olmadığını görüyorum.
O yüzden bilip bilmeden iddia ediyorsunuz. Bence iyice bir araştırın, konunun derinine inin cahil kalmayın.
Herkes buna cevap veremez. Cevabını istediği soru belli mertebeleri aşmış insanların verebilecekleri soru.
Dinden örnek verilmesi gayet doğal.

Şeytan cinnidir. Kısaca cinlerin soyları şeytandan gelir.
Kuranı ters yazarak vs. büyü yapılır bunun birçok örneği var maalesef. Aslında şeytani cinnilere hediye sunulur ve belirtilen ad-fotoğraf vs. ile bağlarlar bir cin bağlanır. Kısaca o cin o kişiye musallat edilmiş olur. Tabii bunun ehli ve bilgisi olan kişiler yapar.
A kişisi B kişisine büyü yaptırıyorsa yaptıran da musallata maruz kalır sistem bu şekilde işler.
Cinniler enerjisel varlıklardır. Enerji alanınıza girdiklerinde sizi belirli şekilde yönlendirmeye başlar. Aynı zamanda enerjinizden de yararlandığı için kendi alemlerinde büyür. O alemde insana musallat olmanın özel bir mertebesi vardır.

Bu sadece İslam inancında değil her inançta yeri vardır. İleri seviye meditasyon yapanlar sizin bu enerji alanlarınızı kapayarak bu tür varlıkların size zarar vermesini engeller. İslami şekli farklıdır.