yakupbeyaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saat gece 4 karnım açıktı. Neyse çıktım yemek yemeye, yedik mis gibi. O ara bir sadaka vermek geldi içimden. İyikide vermişim. Her zaman arabayla çıkan ben bu sefer motorla gitmiştim. Dönüşte ufak bir yağ gibi birşey dökülmüstü yola. Ort. hız 40-45 Fakat durum harbi vahim. Motor benim üstümde, benide kendiyle birlikte biraz sürükledi. Kafayıda vurdum 2-3 kez. Vücudumda cizilmedik yer kalmamıs. Çoğu yerim kanamış. Demem o ki siz siz olun motora binmeyin. Hiç beklenmedik anda kendinizi yerde bulabilirsiniz. Kaportasıda, tamponuda sizsiniz. Allah kazadan beladan korusun cümlemizi.
Öncelikle çok geçmiş olsun,
Motora binmeyin demek keskin bir söylem.
Motosiklete koruyucu ekipman olmadan binmeyin derim ben. Bakkala bile giderken dizlik, mont ve kask kullanmanızı tavsiye edebilirim.
Ayrıca youtube da Zafer Akçay Hocamın videolarını izleyerek genel sürüş teknikleri ve yol tehlikeleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Motosiklet 2004 den bugüne kadar en çok kullandığım ulaşım aracım.
Herkese sağlıklı, keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.